PREPARACIÓ
Talleu en làmines fines els ceps, el formatge i el pernil d'ànec.
Talleu el celerí en juliana (tires ben primes) i escaldeu-lo 1 minut en aigua bullint.
Tritureu amb el turmix els festucs amb l'oli d'oliva i una mica de sal.
MUNTATGE DEL PLAT
Intercaleu una capa de ceps i una del formatge, afegiu sal i amaniu amb l'oli de festucs.
Repetiu-ho el procés tres vegades més. Acabar amb una capa de celerí i l'última capa de pernil d'ànec.
Un cop muntat, es por escalfar al forn d'1 a 2 minuts. Afegir l 'oli de festucs i decorar amb germinat de ceba.
Ingredients:
200 gr. ceps frescos
200 gr. formatge tou dels Til.lers
100 gr. pernil d'ànec
50 gr. celerí
25 gr. festucs pelats
Germinat de ceba
Oli d'oliva 0,4º
Sal
Pas a pas en vídeo
Recepta, fotografia i vídeo gentilesa de Restaurant Sangiovese, C/ Sant Josep 31 08302 Mataró 93 741 02 67 www.sangioveserestaurant.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada