divendres, 25 de març del 2011

Recepta 1 Mil Fulles de ceps

BON PROFIT I BONA CUINA

Mil fulles de ceps amb formatge tou dels til.lers, pernil d'ànec i festucs

PREPARACIÓ

Talleu en làmines fines els ceps, el formatge i el pernil d'ànec.

Talleu el celerí en juliana (tires ben primes) i escaldeu-lo 1 minut en aigua bullint.

Tritureu amb el turmix els festucs amb l'oli d'oliva i una mica de sal.

MUNTATGE DEL PLAT

Intercaleu una capa de ceps i una del formatge, afegiu sal i amaniu amb l'oli de festucs.

Repetiu-ho el procés tres vegades més. Acabar amb una capa de celerí i l'última capa de pernil d'ànec.

Un cop muntat, es por escalfar al forn d'1 a 2 minuts. Afegir l 'oli de festucs i decorar amb germinat de ceba.

Ingredients:

200 gr. ceps frescos

200 gr. formatge tou dels Til.lers

100 gr. pernil d'ànec

50 gr. celerí

25 gr. festucs pelats

Germinat de ceba

Oli d'oliva 0,4º

Sal

Pas a pas en vídeo

Recepta, fotografia i vídeo gentilesa de Restaurant Sangiovese, C/ Sant Josep 31 08302 Mataró 93 741 02 67 www.sangioveserestaurant.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada