1. Rentar els xampinyons i assecar amb un paper de cuina. Treure cuidadosament les tiges girant-les, tallar a trossos i col·locar en una font; picar el all i afegir els xampinyons.
2. Tallar el pernil a trossos fins. Picar les herbes i afegir-ho a la font juntament amb el pernil.
3. Rentar les gambes i barrejar-les amb la resta d’ingredients.
4. Barrejar-ho tot amb la créme fraíche al pebre i els 2 rovells d’ou i incorporar-ho amb cura a la font.
5. Omplir els caps dels xampinyons amb la massa i col·locar en un recipient per posar-ho al forn, a temperatura 100ºC durant 6-8 minuts, en el cas de tenir la funció CLIMA al forn, activar-la perquè no es ressequin els xampinyons, en el cas de no tenir-la posar un recipient amb aigua al interior per produir humitat a la cavitat del forn.
6.Servir amb torrades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada