dimarts, 22 de setembre del 2009

Pastís de formatge Philadelphia

BON PROFIT I BONA CUINA

Pastís de formatge philadelphia
Per preparar la base, desfer a foc lent 2 cullerades soperes de mantega ( calcular en funció del motlle)
Trossejar les galetes ( la quantitat depèn del motlle que usem) i barrejar-ho amb la mantega, afegir un raig de licor i posar-ho en el motlle, prèviament untat amb mantega perquè la massa que li afegim a continuació no s’enganxi.
Muntar la nata i barrejar-la amb la terrina de philadelphia.
Realitzar la gelatina segons les indicacions de la caixa, i afegir una cullerada de sucre.
Un cop tot barrejat, afegir la mescla sobre la base de galetes i posar-ho a refredar al frigorífic.
Ha de quedar compacte. Queda genial fet un dia per l’altre.
Servir amb melmelada per sobre.


Ingredients per la recepta:
· galetes maria
· 2 cullerades mantega
· licor
· 1 terrina de philadelphia
· ½ litre de nata líquida
· 1 sobre de gelatina de llimona
· 1 cullerada sopera de sucre
· melmelada ( del gust que més us agradi)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada