dimarts, 22 de setembre del 2009

Tabulé

BON PROFIT I BONA CUINA
Tabulé
Rentem i deixem escorre la sèmola. Bullim aigua i afegim la sèmola deixant-la coure uns 10 minuts fins que veiem que està tova.
L’escorrem i deixem que es refredi.
A continuació, preparem la resta dels ingredients:
Traiem les llavors del tomàquet i el tallem a trossets, pelem el cogombre i el tallem a daus, pelem les cebes i les trossegem, juntament amb la menta i el julivert.
Un cop tots els ingredients tallats i pelats i la sèmola freda, barregem tots els aliments hi afegim oli, sal i herbes provençals.
Deixar-ho uns minuts al frigorífic perquè tingui una temperatura més fresca, i ja es pot servir।


Ingredients per la recepta:
· 1 tomàquet gran
· 1 cogombre
· 2 cebes
· 175 gr. de sèmola
· fulles de menta fresca
· julivert
· suc de llimona
· herbes provençals
· oli i sal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada