dilluns, 28 de setembre del 2009

Carpaccio d'espàrrecs i pernil serrà

BON PROFIT I BONA CUINA

Carpaccio d'espàrrecs i pernil serrà

Primer, deixar els espàrrecs al congelador durant una hora i mitja, sense que arribin a congelar-se del tot.
Després els tallem a tires molt fines i es van col·locant en una safata ( podeu usar el pela patates per laminar bé els espàrrecs)
A continuació es trosseja el formatge de cabra fresc i ho posem per sobre els espàrrecs. Amanim amb l’oli d’oliva i el vinagre de gerdó, i a continuació hi afegim les làmines de pernil embolicades en el centre. També es pot trossejar i afegir per sobre els espàrrecs.Li donem un punt afegint la menta i la alfàbrega que li donarà un toc de frescor.

Ingredients per la recepta:
· 8 espàrrecs verds
· 8 làmines de pernil serrà
· formatge de cabra fresc
· fulles de menta
· alfàbrega fresca
· 2 cullerades d’oli d’oliva
· 2 cullerades de vinagre de
gerdó (frambuesa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada