divendres, 20 de novembre del 2009

Llenties a la vinagreta

BON PROFIT I BONA CUINA

Llenties a la vinagreta

Primer piquem els pebrots i l’all, a trossets petits.
Ho posem en un bol i ho barregem amb l’oli i el vinagre.
Després, escorrem el líquid de les llenties i les afegim al bol, barrejant tots els ingredients.
Escorrem la tonyina i piquem els ous durs i ho afegim al bol, tot barrejant-ho.
Deixem reposar el plat una hora perquè agafi el sabor i ho servim a temperatura ambient.
Fer una reducció de vinagre de Mòdena i afegir-ho per sobre.


Ingredients per la recepta
· 2 pots de llenties cuites
· ½ pebrot vermell
· ½ pebrot verd
· 2 llaunes de tonyina
· 2 ous durs
· 1 all
· 4 cullerades d’oli
· 2 cullerades de vinagre normal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada