dijous, 5 de novembre del 2009

Pastís de formatges

BON PROFIT I BONA CUINA

Pastís de formatges

Passar per la batedora el formatge manxego i el mató, fins obtenir una crema fina.
Desfer la mantega i barrejar-la amb el formatge rocafort i les nous picades.
Folrar un motlle de plum-cake, amb un film , prèviament engrassat.
Omplir-lo de la següent manera: 3 rodanxes de formatge, la meitat de la crema de formatge manxego i el mató. Posar una capa de 3 rodanxes de formatge tendre i afegir el formatge rocafort amb les nous.
Afegir una altre capa de formatge tendre i posar la crema de formatge manxego i mató restant. Tornar a tapar amb el formatge tendre.
Deixar-ho al frigorífic un parell d’hores i servir-ho a rodanxes amb un sortit de diferents pans.


Ingredients per la recepta:
· 100 gr. Formatge manxego
· 100 gr. Formatge rocafort
· 100 gr. mató
· 100 gr. mantega
· 12 rodanxes de formatge tendre
· 50 gr. nous pelades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada