dilluns, 30 de novembre del 2009

Pomes ensucrades

BON PROFIT I BONA CUINA
Pomes ensucrades

Primer, rentem bé les pomes i els hi traiem cuidadosament el palet de la part superior i les punxem amb un pal de fusta.
A continuació posem en una cassola quatre cullerades d’aigua, el suc de la llimona exprimida i el sucre, i deixem que el sucre es vagi desfent a foc lent.Després hi afegim la mantega i ho tornem a escalfar tot a foc lent, movent-ho amb una cullera de fusta fins que el caramel prengui una mica de color al voltant de la cassola.
Apaguem el foc i afegim el colorant vermell i ho barregem bé.
Seguidament anem posant d’una en una les pomes, girant-les perquè s’adhereixi per tota la poma el caramel i les traiem ràpidament passant-les per un altre recipient amb aigua freda també girant-les perquè el sucre quedi fixat।Esperem que el caramel es refredi i ho servim.

Ingredients per la recepta
· 8 pomes vermelles
· 600 gr. de sucre
· 200 gr. mantega
· 1 cullerada colorant vermell alimentació
· 1 llimona
· 8 palets de fusta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada