dimarts, 9 de juny del 2009

Alvocats amb gambes i poma

BON PROFIT i BONA CUINA

Alvocats amb gambes i poma

Bullir les gambes amb aigua i una mica de sal; pelar-les i tallar-les a trossets menys 4, que les deixarem senceres.
Pelar les pomes i ratllar-les amb la part més gruixuda del ratllador, posar unes gotetes de suc de llimona.
Tallar els alvocats per la meitat, buidar –los i aixafar-los. S’han de barrejar amb la nata líquida i 2 cullerades de suc de llimona, una mica de sal i pebre.
Afegir la poma i les gambes i tornar a omplir els alvocats.
Guarnir els alvocats amb les gambes senceres i deixar-ho al frigorífic fins al moment de servir-ho.
Es pot acompanyar amb una mica d’enciam tallat a juliana.


Ingredients per la recepta
· 4 Alvocat
· 12 gambes
· 2 pomes àcides
· 4 cullerades de nata líquida
· 1 llimona
· sal
· Pebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada