divendres, 19 de juny del 2009

Brownie

BON PROFIT I BONA CUINA
Brownie

Barregem el sucre amb la mantega prèviament pomada (per pomar la mantega s'ha d'escalfar abans una mica i batre-la fins que tingui una textura com de crema) afegim la cobertura de xocolata fosa ,els ous i finalment afegim la farina.
Trossegem les nous i les avellanes i les afegim a la massa al nostre gust.
Posem tota la barreja en una safata de forn no molt alta, el brownie no ha de tenir un alçada més alta de 2cm i el posem al forn, prèviament escalfat, a temperatura 190º durant 15 minuts.
Aquesta recepta ha estat facilitada per la Pastisseria Paris, del carrer Sant Isidre 9 de Badalona


Ingredients per la recepta
· 145 gr. mantega
· 175 gr. Sucre de canya
· 2 ous
· 80 gr. Cobertura negre 70 % cacau
· 65 gr. farina
· 10 gr. Cacau en pols
· nous· avellanes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada