dimarts, 2 de juny del 2009

Tempura de Llagostins i verdures

BON PROFI I BONA CUINA
Tempura de Llagostins i verdures

Escaldar els espàrrecs i les cebetes durant 5 minuts per separat, amb una mica de sal.
Posar-los en aigua freda i escorre’ls. Treure els caps dels llagostins i pelar-los en cru. Deixar només la cua. Salar-los.
Barrejar la tempura amb aigua freda, fins que quedi una pasta.
Arrebossar les verdures i els llagostins i fregir-los amb abundant oli.
Preparar una salseta: daurar els 2 alls amb la llesca de pa juntament amb el pebre dolç amb una mica de vinagre i retirar-ho del foc.
Passar-ho per la màquina de trinxar amb les ametlles torrades i el suc de tomàquet.
Servir el plat acompanyat de la salsa.
NOTA: Es pot fer amb qualsevol verdura, pastanaga, carbassó…



Ingredients per la recepta
· 1 menat espàrrecs i cebetes
· 12 Llagostins
· 200 gr. de tomàquet fregit
· 50 gr. ametlles torrades
· 1 llesca de pa
· 2 alls
· Farina Tempura
· 1 pebre dolç
· sal, pebre, oli, vinagre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada