divendres, 17 de juliol del 2009

Pastís d'espàrrecs i formatge de cabra

BON PROFIT i BONA CUINA
Pastís d'espàrrecs i formatge de cabra

Tallar la part dura dels espàrrecs i tallar-los a trossets. Coure’ls durant 5 minuts amb aigua i una mica de sal.
Un cop ben escorreguts, posar-los amb una paella amb una mica d’oli i a foc lent per deixar-los lleugerament daurats.
Batre els ous i barrejar-los amb la nata, tot afegint el formatge de cabra a trossets. Afegir-hi una mica de sal i pebre.
Desembolicar la massa brisa i estendre-la sobre un motlle de pastís, amb una forquilla puntejar la massa i sota la massa posar un paper d’alumini. Pressionar bé la massa a les parets perquè duran la cocció no es baixin.
Coure la massa a 180º de temperatura durant 10 minuts i retirar el paper d’alumini deixant-la coure 5 minuts més.
Un cop fora del forn, afegir els espàrrecs, els ous i el formatge i tornar-la a posar al forn a 180º durant 30 minuts més.
Servir amb unes puntetes d’espàrrec sobre el pastís.

Ingredients per la recepta
· Massa brisa
· 1 menat d’espàrrecs
· 100 gr. de formatge de cabra
· Nata per cuina
· 3 ous
· 25 gr. de mantega
· 4 cullerades d’oli
· sal i pebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada