divendres, 17 de juliol del 2009

Gelat de fruites

BON PROFIT I BONA CUINA

Gelat de fruites
Escollir les fruites o la fruita que més us agradin, rentar-les i tallar-les a rodanxes finetes. Posar-les dins d’un bol i afegir les 6 cullerades de sucre. S’ha de deixar reposar uns 30 minuts perquè quedin macerades, després aixafar-les amb una forquilla perquè quedin desfetes.
A part, s’ha de batre la crema de llet a mig punt i barrejar-la amb la clara de l’ou, prèviament batuda a punt de neu.
Incorporar les fruites i barrejar perquè la pasta quedi ben lligada.
Posar la preparació en un motlle i deixar refredar al congelador aproximadament unes 8 hores.
Per la seva presentació podem agafar trossets de fruites de les que haguem posat al gelat per acompanyar.

Ingredients per la recepta
· 250 gr de fruites
· 6 cullerades de sucre
· 200 gr. De crema de llet
· 1 clara d’ou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada