divendres, 24 de juliol del 2009

Crema de pèsols i pernil

BON PROFIT i BONA CUINA
Crema de pèsols i pernil

Pelar i tallar les cebes i les patates, trossejar-les i posar-les amb una paella amb una miqueta d’oli durant 10 minuts.
Passats 10 minuts afegir els pèsols, la nata, la pastilla dissolta en ½ litre d’aigua, una mica de menta, sal ,pebre blanc i nou moscada.
S’ha de coure fins que les verdures estiguin fetes i tendres i s’ha de passar pel passa puré, fins que quedi una bona textura de crema.
Tallar trossets de pernil i passar-los per la paella sense oli perquè quedin cruixents.
Servir la crema de pèsols amb els trossets de pernil. També es pot acompanyar de trossets de pa fregidets.


Ingredients per la recepta
· 400 gr. de pèsols
· Nata per cuinar
· 50 gr. De pernil curat
· 2 patates
· 2 cebes
· 1 mica de menta
· 1 pastilla de caldo
· sal i pebre blanc
· nou moscada
· 2 cullerades d’oli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada