dimarts, 6 d’octubre del 2009

BON PROFIT I BONA CUINA
Llaminadures casolanes
Primer , posem en un recipient amb aigua i hidratem un paquet sencer de fulles de gelatina. Un cop hidratades posem un recipient al foc i afegim el sucre, removent amb ajuda d’unes vares.
Quan s’hagi desfet tot, incorporem un sobre de gelatina de sabor i ho deixem al foc fins que es barregi tot, sense de deixar de remoure i sense que arribi a bullir.
Passem la gelatina a un motlle, que quedarà lleugerament untat amb oli, deixem que es refredi i ho guardem al frigorífic durant unes hores.
Repetim la mateixa operació amb els dos sobres restants.Un cop estiguin llestes les llaminadures, les traiem amb un talla-pastes de formes variades divertides (estrelles, ossets, llunes, etc.) i les passem pel sucre.Un cop ensucrades les deixem al frigorífic , a poder ser en un pot hermètic, una hora més.

Ingredients per la recepta:
· Un sobre gelatina maduixa
· Un sobre gelatina taronja
· Un sobre gelatina llima
· 3 paquets gelatina neutra en fulles
· 200 g sucre
· 200 ml d’aigua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada