divendres, 16 d’octubre del 2009

Creps दे llagostins

BON PROFIT I BONA CUINA

Creps de llagostins
Pelar els llagostins. Reservar els caps i les esclofolles.
Trossejar la pastanaga, l’all i un tomàquet molt finet.
Posar-la a foc suau i afegir les esclofolles. Flamejar amb el conyac, tapar-ho amb aigua i deixar-ho coure 10 minuts.
Triturar-ho i passar-ho pel colador xinès.
Trossejar la ceba, el carbassó, el porro i el tomàquet. Saltejar a foc lent.
Quan la verdura estigui feta, afegir els llagostins, flamejar amb conyac i afegir el vi blanc i remoure.
Farcir les creps.


Ingredients per la recepta:
· 1 carbassó · 1 porro · 2 tomàquets · 250 g de llagostins · 2 dl. de nata líquida · 1 pastanaga i 1 all i 1 ceba · conyac · 1 guindilla vermella · 250 ml de vi blanc · oli d’oliva i sal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada