dimecres, 28 d’octubre del 2009

Pastís de castanyes

BON PROFIT I BONA CUINA

Pastís de castanyes

Posar a coure les castanyes amb aigua salada uns 25 minuts i deixar-les escorre. Passar-les pel passa-puré quan encara estan calentes.
Separar els rovells de les clares i treballar els rovells amb el sucre i la mantega fosa, fins obtenir una crema fina. Afegir el rom , el puré de castanyes, el cacau i la pell ratllada de la llimona.
Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal i afegir-les a poc a poc a la barreja anterior, passant-ho pel triturador.
Posar el forn a escalfar a 190ºC i posar mantega en el motlle del pastís. Afegir-hi tota la mescla i posar-ho durant una hora.
Punxar amb un escuradents, si surt net és que ja està fet i un cop fred, desemmotllar-lo i posar-hi sucre glas.

Ingredients per la recepta:
· 600 gr. de castanyes crues pelades
· 150 gr. de sucre
· 50 gr. de mantega
· 4 ous
· 1 got de rom
· 1 cullerada de cacau en pols
· una mica de sal
· pell d’una llimona
· 1 cullerada de sucre glas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada