divendres, 8 de maig del 2009

Arròs a la parmesana

BON PROFIT I BONA CUINA

Arròs a la parmesana

Primer piquem la ceba i la sofregim en una paella gran. Abans que comenci a posar-se daurat li afegim els trossets de pernil. Saltegem uns minuts i agreguem 1 culleradeta de pebre vermell. Tornem a saltejar un minut i després tirem 3 cullerades de tomàquet, deixant-lo sofregir un parell de minuts. A continuació agreguem l'arròs. Li donem unes voltes i després de 3 minuts tirem 12 cullerots de brou. Ho deixem coure al voltant de 10 minuts a foc fort. Després afegim la meitat del formatge parmesà i removem bé i ho deixem coure a foc lent uns 15 minuts més o menys fins que vegem que l'arròs ha absorbit gairebé tot el brou. Mentre es fa l'arròs, encenem el grill. Quan vegem l'arròs gairebé al punt, li posem per sobre el que ens queda del formatge i ho posem a gratinar, fins que es quedi doradet.


Ingredients per la recepta


· 400 g d’arròs
· 100 g trossets de pernil
· 150 g formatge parmesà
· 1 ceba
· tomàquet fregit
· caldo de carn
· pebre vermell dolç
· sal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada