divendres, 8 de maig del 2009

Carxofes farcides de pernil

BON PROFIT I BONA CUINA

Carxofes farcides de pernil


Es tallen les puntes i les tiges de la carxofa, es deixa preparat el centre buit per a emplenar-lo posteriorment. Perquè no es quedin negres es poden posar en aigua amb unes gotetes de llimona.
Posem aigua a escalfar en una cassola i deixem les carxofes bullint mitja hora. Mentrestant barregem pernil picat amb una beixamel que hem de tenir feta prèviament. Omplim les carxofes amb la beixamel, les posem en una font impregnada amb mantega, posem formatge ratllat per damunt i ho posem al forn a foc mig durant 20 minuts ,amb una mica de vi a la font, perquè quedi més gustós.

Ingredients per la recepta

· 8 carxofes
· 200gr de pernil
· 150 ml de beixamel
· 100 ml vi blanc
· 200 gr formatge ratllat
· mantega, sal i llimona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada