divendres, 8 de maig del 2009

Boletes de patata amb botifarra negre

BON PROFIT I BONA CUINA
Boletes de patata amb botifarra negre


Primer, preparem el puré de patates:
Pelem les patates, i les tallem a troços i les fem bullir en aigua amb sal. Quan són cuites (15 min.aprox) les escorrem i les reservem.
En un vol posem les patates, una mica d’oli i el rovell d’un dels ous. Ho salem i afegim una mica de pebre. Fem el puré (batedor elèctric). Ha de quedar espès. No hi afegim llet, com faríem en un puré de patates normal.
Preparem les boletes:
Tallem la botifarra a daus. Quan el puré ja és una mica fred, amb una cullereta agafem una mica de puré i llavors li afegim un troç de botifarra amb una mica més de puré. Ho convertim en una boleta, amb les mans.
En un plat batem l’ou i la clara que hem reservat.
Posem una paella al foc amb abundant oli i quan ja és calent li fregim les boletes, que prèviament haurem passat per ou.
S’ha de tenir en compte que estiguin ben banyades amb l’ou i no moure molt la paella, ja que les boletes es poden desfer.
Les podeu preparar amb qualsevol ingredient a dins, amb xoriço o sobrassada estan boníssimes.


Ingredients per la recepta


· 3 patates mitjanes
· 35 talls de botifarra negre
· 2 ous
· Oli ,sal i pebre
Aquestes boletes són molt bones com a aperitiu.
La seva elaboració és una manera divertida d’entretenir els nens a la cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada