divendres, 8 de maig del 2009

Tomàquets Farcits d'arròs

BON PROFIT I BONA CUINA

Tomàquets farcits d'arròs

Tallar les bases dels tomàquets i reservar-les.
Retirar la polpa interior del tomàquet amb un gabinet afilat o una cullereta.
Fer a trossets la polpa i reservar-la. Ofegar la ceba picada molt fina, a foc lent, amb l’oli d’oliva, durant uns 15 minuts, s’ha de veure tendre. S’hi afegeix l’arròs cru i es salteja, a foc lent sense deixar de remoure.
Afegir la polpa del tomàquet, remoure i deixar coure uns 10 minuts tapat. Se li poden posar les verdures que ens vinguin de gust a l’arròs, tallades molt petites.
S’aparta del foc i s’afegeix el julivert, una mica de sal i pebre.
Es farceixen els tomàquets amb l’arròs i es tapen amb les bases del tomàquet, que inicialment hem tallat i reservat.
S’han de posar en una font, amb una mica d’aigua. Posar un raig d’oli per sobre dels tomàquets i tapar amb paper d’alumini.
Fornejar a 180º durant 30 minuts, treure el paper d’alumini i tornar a fornejar durant 30 minuts fins que quedin tendres i dauradets.
Es serveixen calentons amb un raig d’oli.

Ingredients per la recepta

· 8 tomàquets madurs
· 100 cc d’ oli d’oliva
· 3 cebes
· 150 grams arròs
· 2 cullerades de julivert picat
· sal, pebre fi ,oli d’oliva i aigua
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada