divendres, 8 de maig del 2009

Crestes de Tonyina

BON PROFIT I BONA CUINA

Crestes de tonyina


Sofregir la ceba i els tomàquets torcejats amb oli.
Fer a trossets els ous cuits, la tonyina amb l’oli escorregut, els pebrots i afegir-ho al sofregit. Una mica de sal i s’ha de deixar refredar.
No ha d’estar gaire estona, és per fer i lligar els ingredients.
Agafar i estendre les bases de la massa.
Amb l’ajuda de la mida d’una cullereta, omplir la meitat de la pasta.
Tapar amb l’altre meitat els ingredients i amb l’ajuda d’una forquilla marcar els extrems perquè no es desfaci ni caiguin els ingredients.
Posar una paella amb oli abundant i fregir.
Els ingredients del farcit poden ser els que us vinguin més de gust. També es pot fer amb sofregit de carn o afegir ingredients com olives o cogombres amb vinagre.


Ingredients per la recepta

· 1 paquet de massa de crestes
· 3 ous cuits
· 200 gr de tonyina a l’oli
· 1 llauna de pebrot vermell
· ½ kg de tomàquets madurs
· 1 mica de sal
· oli d’oliva




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada