divendres, 8 de maig del 2009

Donuts

BON PROFIT I BONA CUINA
Donuts
Barrejar bé la llet amb el llevat. Afegir la farina, els ous, la margarina, el sucre, la sal, la vainilla, la nou moscada i la canyella.
Tapar la massa amb paper plàstic i deixar reposar 30 minuts.
Amb un corró amassar i aplanar la massa i tallar-la en forma de donuts (podeu agafar algun motllo, jugant amb dues mides, una tassa de cafè amb llet i una tassa de cafè per fer l’orifici central del donut.) Deixar la massa amb 1 cm de gruix.
La textura ha de ser homogènia i elàstica.
Fregir el donuts amb abundant oli ben calent.
Quan estiguin llestos, es pot posar sucre glacé o canyella o xocolata desfeta.


Ingredients per la recepta


· 150 cc de llet
· 14 gr de llevat
· 500 gr de farina de blat
· 50 gr sucre
· 2 ous
· 1 cullerada de canyella
· 1 cullerada de margarina
· 1 pessic de sal i de nou moscada
· 8 gotes de vainilla
· 200 cc d’oli vegetal per fregir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada