divendres, 8 de maig del 2009

Carbasso facrit de formatge blau i gambes

BON PROFIT I BONA CUINA


Carbassó farcit de formatge blau i gambes


Primer es netegen els carbassons i es tallen a trossets, com els que es veuen a la imatge.
El carbassó no ha de ser molt gros, ni gruixut, perquè quedi més còmode a l’hora de menjar.
Es posa el carbassó a bullir amb aigua i sal.
Es treuen i es sequen per buidar-los, deixant un a mica de carbassó a la pell.
La part sobrant del carbassó es pica i es barreja amb gambes pelades i trossejades i amb el formatge blau.
Amb aquesta massa omplim els tubs de carbassó i els posem al forn a temperatura mitja, fins que el formatge es fongui.
Mentrestant, farem una salsa per posar per sobre.
Posem a escalfar oli d’oliva amb els caps i les peladures de les gambes i afegim una cullerada de suc de llimona fins que es redueixi. Després es passa per la màquina de batre i pel colador xinès perquè la salsa quedi perfecte.


Ingredients per la recepta


· Carbassó
· Gambes
· formatge blau
· sal i pebre
· oli d’oliva
· suc de llimona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada