divendres, 8 de maig del 2009

Boletes de pollastre i formatge

BON PROFIT I BONA CUINA
Boletes de pollastre i formatge

Tallem a trossets els pits de pollastre i els posem en un recipient per anar adjuntant els aliments.
Li afegim un ou, el formatge mozzarella i el suc de llimona amb una miqueta de sal i pebre.
Un cop junts els ingredients es passen per la trituradora fins que quedi tot ben trinxat formant una pasta.
Un cop feta la pasta, la deixem una estona a la nevera abans de donar-li forma a les boles, perquè la massa estigui més compacte.
Ens mullem una mica les mans i realitzem les boletes, les passem per l’ou que resta batut i l’enfarinem amb la farina de cigrons que contindrà l’all picat i les herbes provençals.
Amb una paella amb abundant oli per fregir hi fem les boletes.


Ingredients per la recepta

· 2 pits de pollastre
· 200 gr. de formatge mozzarella
· 50 gr. de llet
· 2 ous
· suc d’una llimona
· farina de cigrons
· all picat
· herbes provençals· sal , pebre i oli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada