divendres, 8 de maig del 2009

Cuscús amb verdures

BON PROFIT I BONA CUINA

Cuscús amb verdures

Posem el tub + ¼ de tub d’aigua a bullir. Per un altre costat, posem aigua per bullir la pastanaga, 20 minuts són suficient perquè no quedi ni dura, ni molt desfeta.
Amb un got amb aigua a temperatura ambient, posem les panses entre 10 i 15 minuts perquè s’hidratin.
Mentre bull l’aigua del cuscús, posem en una paella una mica d’oli i l’all picat, quan aquest es comenci a posar daurat, afegim els xampinyons tallats a trossets. Els xampinyons si són de pot amb 5 minuts en tenen prou, si són naturals els tindrem a la paella uns 15 minuts. Un cop afegit els xampinyons li afegim ¼ de la pastilla d’au per sobre.
Quan l’aigua del cuscús bulli, li afegim la culleradeta de curri.
Agafem una font i posem la proporció d’un got llarg de cuscús, un cop l’aigua bulli li afegim de tal manera que el cuscús quedi tot mullat. Esperem 5 minuts, perquè s’infli i agafi un color daurat. Un cop deixat reposar, se li afegeix la mantega de mica en mica per barrejar-ho bé amb el cuscús.
En una paella sense oli, escalfem les ametlles i els pinyons, 2 o 3 minuts per deixar-les dauradetes. Es posen per sobre juntament amb els trossets de pastanaga i les panses.


Ingredients per la recepta


· 1 got llarg de tub de cuscús
· 1 got + ¼ de got llarg de tub d’aigua.
· 1 pastanaga gran
· 150 gr. de xampinyons
· 75 gr. de panses
· 50 gr. de ametlles
· 25 gr. de pinyons
· 50 gr. mantega
· 1 all
· 1 cullerada de postres de curri
· 1 cullerada d’oli d’oliva
· ¼ de pastilla d’au.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada