divendres, 22 de maig del 2009

Gratinat de xampinyons, porros i patates

BON PROFIT I BONA CUINA

Pit de pollastre amb endivies i poma

Posar sal i pebre als pits de pollastre i amb una mica d’oli fer-los a la planxa. Tallar les endívies, pastanagues i cebes i ofegar-les amb una mica d’oli. Afegir la poma tallada a daus i coure-ho fins que les verdures estiguin tendres.
Afegir-hi la llet evaporada i el vi blanc. Afegir sal i pebre i deixar-ho coure durant 10 minuts perquè es redueixi. Tallar els pits de pollastre en filets i servir-los amb les verdures per sobre.

Ingredients per la recepta

· 4 pits de pollastre sense os
· 200 ml (1 got) llet evaporada
· 200 ml de vi blanc
· 2 endívies
· 2 pastanagues
· 1 poma
· 2 cebes
· oli
· sal
· pebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada