divendres, 22 de maig del 2009

Gratinat de xampinyons, porro i patates

BON PROFIT I BONA CUINA
Gratinat de xampinyons, porros i patates

Ofegar en una paella, la ceba tendre, el pernil dolç i el bacon, tallat a trossets.
Quan estigui lleugerament daurat, afegir les panses, els pinyons i els xampinyons tallats a làmines. Afegir sal i pebre i deixar coure durant uns minuts, a foc lent.
Treure la part blanca dels porros, tallar-los a trossets i bullir-los durant 15 minuts, escorre’ls i reservar l’aigua de la cocció.
Preparar el puré amb ¾ de litre de l’aigua de la cocció dels porros, afegir la mantega i posar sal i pebre.
Posar en una safata pel forn, una base de puré, les verdures juntament amb el pernil i el bacon i tornar a cobrir amb una capa de puré.
Posar formatge ratllat per sobre per posar-ho a gratinar.


Ingredients per la recepta

· 1 bossa de puré
· 3 manats de porros
· 200 gr. de pernil dolç
· 100 gr. de bacon
· 100 gr. de xampinyons
· 50 gr. de formatge ratllat
· 25 gr. de pinyons
· 25 gr. de panses
· 1 ceba tendre
· sal i pebre

2 comentaris: